3 comments on “LAS VENTAJAS DE SER UN MARGINADO

 1. Hola, sóc un habitual de la teva web. M’agrada el que escrius i com ho escrius, m’has fet descobrir algunes petites joies, i trobo en general que tens un molt bon criteri.

  Només hi ha una cosa que em grinyola…

  No acabo d’entendre per què sempre fas servir el títol traduït al castellà. I no ho dic per motius políticolingüístics, sinó més aviat “de gremi”. Més tenint en compte que el perfil de películes que comentes no són els típics, diguem, blockbusters…

  Jo em considero cinèfil “light” però ja fa anys i panys que no veig una peli doblada, el mateix puc dir de la gran majoria de coneguts cinèfils. O van al cinema en VO, o bé directament el Bluray també en VO. Vull dir que el títol en castellà, més que altra cosa, despista!

  Per exemple tant aquesta peli com la de l’anterior post, són d’aquelles traduccions impossibles o infumables… Bé, és la meva opinió 🙂

  Per cert, a mi també em va agradar força aquesta. D’entrada no em cridava gaire l’atenció, però la presència de l’Ezra Miller va ser determinant.

  M'agrada

 2. No ets el primer que m’ho diu! Doncs la veritat és que ho faig bàsicament per un tema de posicionament i perquè sé que la majoria de gent veu les pel·lícules doblades (jo també el veig en V.O. pràcticament sempre) i que, per tant, les busca o reconeix amb el títol amb el qual s’han estrenat aquí. Després, tant a la fitxa com a les etiquetes, ja poso el títol original.

  Gràcies per llegir habitualment la web i m’alegro sobretot que t’hagi fet descobrir pelis! Espero més comentaris teus, doncs! 😉

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.