2 comments on “EVA

 1. Portava dies sense posar-me al dia amb els blocs (hi ha setmanes feixugues per si soles!) però avui he fet una marató de posts!

  Quan llegia la sinopsi sobre el film “Eva” em venien al cap els films que justament has anomenat com “Yo, robot” i la clàssica “Blade Runner” (film que em va impactar la primera vegada que la vaig veure) Massa innocent, llavors!

  I què tal per Sitges? L’ambient, les cues, l’aparcament… jejeje 😉

  P.D.: Martí, el teu bloc em té mania! És la segona vegada que t’escric un comentari i se’m bloqueja el navegador! 😦

  M'agrada

 2. A mi també em va impactar i molt “Blade Runner”, tant, que és una de les meves pel·lícules preferides. Es pot dir que va marcar el camí en això de la intel·ligència artificial i tota la resta han anat agafant el testimoni, i Eva n’és una d’elles.

  Per Sitges molt bé, les cues i l’aparcament ja m’ho conec de cada any, però si t’ho pots prendre amb temps, al final no acaba sent tan dramàtic. I l’ambient molt bé, es respira frikisme cinèfil per totes bandes!

  PD: No entenc això que et passa! Jo no he tingut mai cap problema ni ningú altre m’ha dit res, que estrany…

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.