5 comments on “GAME OF THRONES – La HBO no descansa

 1. Si la hacen bien, esta serie puede ser la hostia. Yo sólo llevo libro y medio pero me están gustando bastante y si clavan los personajes (no sé si harán como en los libros y le dedicarán un capítulo a cada uno) ya la tienen hecha. De momento, Sean Bean me parece un poco chavalín para ser Ned Stark, creo que debía imponer un poco más, una especie de Kris Kristoferson cuando no estaba tan hecho polvo, y aunque estaba claro que de enano iban a coger a ese que es el que sale en todas las pelis, no sé si es tan buen actor como para dar todos los matices del gran Tyrion Lannister. Y el chaval que hace de Jon Nieve espero que sea la gran revelación, porque si no…
  En todo caso, yo tengo mucha fe en que la HBO por lo menos va a intentar que sea lo más digna posible y que no van a quitar la violencia, los incestos, etc. para convertirlo en una chorradilla sólo de aventuras.

  El invierno se acerca…

  Estoy ansioso.

  M'agrada

 2. Ufff, si la sèrie és un quart del que són els llibres ja tindrem una enorme sèrie. De veritat que lu d’aquesta saga és impressionant, fantasia molt molt adulta amb un factor màgic que com diu el Martin no es veu ni és protagonista. El protagonisme el tenen les conspiracions i els jocs polítics. Si els actors compleixen estarem davant de tot un aconteixament.
  Tot i això és més que probable que es faci més aviat la sèrie dels 4 llibres publicats que no que l’autor acabi els 7 llibres de la saga. Amb la persimònia que li posa a això d’escriure probablement serà una saga inacabada…
  Salut!

  M'agrada

 3. Fins ara desconeixia per complet l’existència d’aquests llibres, així que a mi m’enganxa de nou tota la història, però pel que dieu sembla que s’han de posar força esperances en què surti una bona producció. Això sí, sempre existeix el risc pels qui ja estan familiaritzats amb els llibres que l’adaptació es deixi coses importants.

  En tot cas, heu fet que augmentin una mica més les ganes de veure-la. Caldrà esperar, però segur que anirem sabent més coses durant els propers mesos…

  M'agrada

 4. Retroenllaç: GAME OF THRONES – Tràiler « M.A.Confidential

 5. Retroenllaç: JUEGO DE TRONOS – Tràiler definitiu « M.A.Confidential

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.