2 comments on “THE PACIFIC

 1. les coses clares: the pacific no es hermanos de sangre. però de totes maneres trobo que és una gran producció i m’hi he quedat enganxat de principi a fi. és cert que les escenes bèliques estan una mica descompensades, però també s’ha de tenir en compte que la naturalesa de la guerra del pacific és totalment diferent a la guerra a europa. per exemple, a hermanos de sangre la 101 va estar en unes batalles puntuals de curta durada, molt crues, però no comparables al que hem vist a the pacific, on estaven mesos a cada illa. en aquest sentit, hauria sigut difícil-aburrit seguir una única unitat, i han volgut fer-ho més dinàmic.

  per altra banda, una qüestió de llei de vida també afecta a la serie, i es que els testimonis van morint, i només en quedaven 3 o 4 i de diferents unitats. per tan han hagut de fer un mix per tal d’introduir les versions dels excombatents.

  el que peca la serie és k no t’identifiques amb els personatges, potser una mica amb el basilone i el eugene, però no aconsegueixen l’efecte esperat. per exemple per molt heroi que sigui john basilone, el lideratge del winters de hermanos de sangre és insuperable.

  i pel que fa al comentari que fas de k pinten els japonesos com a dimonis, és k és així. eren uns sàdics i uns fanàtics i ho van ser a tot arreu on van ser-hi. a més deu respondre al testimoni dels excombatents, o sigui que la versió del japonès prota de cartas desde iwo jima és cinematogràficament esplèndit però dubto que es veiés a masses llocs.

  per altra banda potser molta gent cometrà el mateix error que han fet els creadors de la serie, i és fer una comparativa constant amb hermanos de sangre, quan jo crec que s’han de veure amb una idea diferent.

  M'agrada

 2. Retroenllaç: GAME OF THRONES – Tràiler « M.A.Confidential

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.