4 comments on “PARALLEL LINES – Espectacular campanya de Philips

 1. Que maco seria que moltes més campanyes publicitàries promoguessin la creació de curtmetratges com aquests. Què millor per anunciar la qualitat d’imatge i so d’un televisor que produir cinc exemples que ho demostrin i representar com es veurien amb aquest aparell… si em sobressin els diners, me la comprava ara mateix! jeje.

  M'agrada

 2. Marti si t’agraden aquests donali una ullada als curts de BMW, a youtube els tens.
  “En 2001, BMW lanzó una de las campañas más innovadoras y exitosas de los últimos años: BMW Films, una serie de películas de corta duración especialmente diseñadas para ser vistas en internet. Dirigidos por algunos de los mejores directores de Hollywood (John Frankenheimer, Ang Lee, Guy Ritchie, etc.”

  I en quant als televisors, aixo esta molt be pero amb moltissimes pelicules tindriem bandes negres, totes les filmades amb relacio 1.85:1, practicamente el 100% de les series, i algunes pelicules com ben-hur que tenen una relacio d’aspecte superior al 21×9 tambe tindrien bandes a dalt i abaix. A mi ja em fa por que aquest format es popularitzi i la gent vulgui veure a pantalla completa emisions 4:3 o 1.85:1 quina manera de deformar la imatge!

  M'agrada

 3. Em sona aquesta campanya… al vídeo del Guy Ritchie sortia la Madonna oi? (como no). Ja la recuperaré…

  Pel que fa als televisors, per començar, jo dubto molt que a curt termini s’estengui aquest de 21:9. És més, pot ser que quedi com un capritxo de Philips si no els hi funciona. En tot cas, el nom del model és Philips Cinema 21:9, o sigui que crec que està pensat per un ús pràcticament exclusiu per a veure pel•lícules, o sigui, un capritxo. Suposo que, en cas de trobar-se amb altres formats, com tu dius, apareixen les barres negres o la imatge queda enquadrada al centre de la pantalla (com fa ara TV3 amb els anuncis en 4:3), no crec que es deformi o faci un escalat. Vaja, que no li veig gaire sortida a nivell domèstic al 21:9.

  Ara bé, veure una pel•lícula en aquesta tele ha de ser fantàstic.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.