3 comments on “INVICTUS – Tràiler

  1. He llegit el llibre, ‘El factor humà’ i és sensacional. Vibres de la primera a la darrera pàgina. I coneixent Eastwood, que és un dels grans, m’imagino que ha fet una adaptació magnífica. De fet, Morgan Freeman buscava un bon paper de Mandela des de fa molts anys i no ha dubtat ni un minut en acceptar aquest. A Mandela el llibre el defineix com una persona amb un poder de conicció brutal. Espero la peli des de fa temps. Una abraçada, MARC.

    M'agrada

  2. Doncs m’acaben d’entrar moltes ganes de llegir aquest llibre, Jordi. Jo també confio plenament en el gran Eastwood.

    Per cert, em sembla que m’has canviat el nom, jeje.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.