5 comments on “MOON

 1. No sóc entusiasta de la ciència -ficció però reconec que vaig entrar de ple de seguida i sobretot és gràcies a Sam Rockwell , un excel.lent actor que espero li arribi el reconeixment que es mereix… una interessant pel.lícula sobre la solitud…
  em va agradar molt i em va recordar molt a Bruce Dern a Naves misteriosas… la recordes???
  un petó

  M'agrada

 2. Doncs, sincerament, no l’he vist, tot i que la conec. Potser hauria d’intentar recuperar-la algun dia…

  Que el film t’hagi atrapat tot i no ser especialment amant del gènere crec que encara diu més a favor de Moon. Considero que, per algú poc habituat a aquest tipus de pelis, no ha de resultar fàcil. La veritat és que el Sam Rockwell està fantàstic.

  Jordicine, ja comentaràs què tal…

  M'agrada

 3. Una de les millors pel·lícules del Festival tot i que per mi estava molt per sobre per guanyar el premi de millor pel·lícula Mr.Nobody, de la que veig que no tens encara cap crònica en el blog.

  Per si t’interessa la que en vaig fer (et recomano la peli de totes totes) pots visitar el meu blog, on vaig fer la crònica de les 17 pelis del Festival que vaig veure aquest any.

  Feliicitats pel bloc! 😉

  M'agrada

 4. Doncs m’hagués agradat veure Mr.Nobody però per alguna raó o altra se’m va passar. I ara que em dius això, me’n penedeixo encara més, jeje.

  Ja veig que vas fer un intensiu del festival, la veritat és que t’envejo. Jo al final només em vaig quedar amb Celda 211 i Moon. En d’altres em vaig quedar sense entrada o simplement la meva disponibilitat no donava per més…

  Gràcies Guybrush, felicitats pel teu blog també! Ah, i quins grans records del Monkey Island! jeje.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.