9 comments on “SI LA COSA FUNCIONA

 1. A mi em va agradar moltíssim. A ‘La Rosa púrpura del Cairo’ els actors també parlaven amb l’espectador, com en aquesta. L’única ‘pega’ és que la peli no està massa ben feta tècnicament. És fosca i els doblatges són realment dolents. La història enganxa i molt. El 8 és una bona nota. Salut!

  M'agrada

 2. Això et passa per veure-la doblada! Vaig sentir un tros del tràiler i les veus no tenen res a veure, el Larry David perd moltíssim… Tècnicament, doncs no està tan cuidada com altres del Woody Allen, però crec que en una comèdia així no era la seva principal preocupació.

  Tens raó amb lo de “La Rosa Púrpura del Cairo”, quina gran peli aquella també…

  M'agrada

 3. Saps què passa? Que quasi sempre vaig al cinema a Granollers o a Palamós, que és per on em moc. I les V.O. no saben ni què és. I amb el nen i tot això anar a Barcelona em soposa perdre massa temps. Quan surten en DVD, o quan faig ‘màgia’ a Internet sempre opto per veure-les en V.O. Una abraçada.

  M'agrada

 4. Tens raó, per un moment no havia pensat que no tothom té a l’abast un Verdi, un Renoir o un Icària. És curiós perquè quan vaig al cinema ja ni em plantejo anar a qualsevol altra sala degut al doblatge. És una llàstima que la V.O. estigui tan poc estesa…

  Això sí, jo també m’identifico plenament amb aquesta “màgia” de la que parles, jejeje.

  M'agrada

 5. Després del meu comentari garrulo a “2012”, em posaré una mica més sèrio…jeje
  A mi també m’ha agradat molt, però alliçonadora ho és un rato, i no precisament de forma subtil. T’està dient que la seva manera de veure la vida és la més racional i natural, i que en canvi els republicans cristians amants de les armes són uns gays reprimits. Home, a mi em fa gràcia, hi estic força d’acord i em mola que el Woody vagi a saco i sigui políticament incorrecte, però subtil i suggerent no seria…D’això a Michael Moore hi ha un pas, i al gordo bé que li critiques…

  Per cert, he sentit que el guió d’aquesta peli el va escriure i guardar al calaix fa molts anys. Així que em temo que ja sabem per què aquesta és superior a les que ha fet últimament, i a les que faci pròximament…

  M'agrada

 6. I tant, recordo que casi em tremolaven les cames i tot. I això que la vem anar a veure sense saber pràcticament res d’ella… Si et fixes, la tinc inclosa a les “20 contemporànies imprescindibles”, jeje.

  Respecte si és alliçonadora o no, potser em vaig deixar emportar per aquesta positivitat amb què et deixa la peli, però ja et dic que no vaig tenir la sensació que m’estés dient de forma absoluta com he de pensar i com m’he de comportar, simplement que adoptés un altre punt de vista sobre les coses. D’aquí això de suggerent. La resta ja són opinions personals exagerades del personatge, perdó, del Woody Allen.

  Crec que hi ha més d’un pas entre això i el gordo eh…

  M'agrada

 7. A mi també em va agradar força. Feia temps que no veia res de Woody Allen i la veritat es que, tot i no sortir pràcticament mai dels seus clixes autobiogràfics, em van quedar ganes de veure més pelis d’aquest director.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.