9 comments on “LOST – El cercle no es tancarà del tot

 1. Nooooooooo… Com pot ser que no ho tanquin tot? Jo lo de la peli també ho vaig sentir, però pel que vaig entendre (la noti era en anglès) el tio deia que podrien inventar noves trames o trames paralel·les per fer-la, que en cap cas deixarien coses obertes a la sèrie per continuar-les als cinemes… Espero que ens segueixis mantenint ben informats Martí, que som molts els que estem pendents del tema! Una abraçada!

  M'agrada

 2. Una sèrie genial, però a mida que avança més surrealista i difícil de seguir. És impossible lligar tots els caps. N’hi ha desenes, haurien d’inventar-se estupideses i prefereixen no fer-ho i que cada un pensi el que vulgui.
  Estic indignat d’una “periodista” avui a Rac1 que parlaven de sèries favorites (a guanyat de carrer), que diu: “Està sobrevalorada” i després diu que només havia vist un capítol. Serà possible!! Quina barra (per ser suau). A qualsevol li donen un micro per dir tonteries. Quina falta de professionalitat…

  M'agrada

 3. Bueno, ja veurem… quan s’hagi acabat la temporada ja serà el temps d’indignar-se i descarregar la nostra ira sobre ells, si fa falta. La veritat és que jo també em sentiré estafat depèn de com ens deixin.

  No obstant, jo vull entendre aquestes declaracions dels productors com un avís a aquells fans (frikis) que tenen toooota la sèrie al cap, fins el mínim detall, i esperen que absolutament tot quedi explicat. En fi, crec que s’ha de confiar en ells, no?

  M'agrada

 4. es veia a venir,
  doncs em dona la sensació que es més una sèrie basada
  en una fórmula magistral per obrir expectatives i mantenir la tensió,
  i aconseguir mantenir l’espectador enganxat,
  que no en una trama real sòlida.
  una mica com una telenovela que maten el prota just al final,
  però en una illa i amb estil i multiplicat per mil
  + misteri i paranoia infinita,
  i que cadascú es munti la història al cap.
  pro jo només he vist temporada i mitja,
  i a quasevol li donen un teclat per escriure… 🙂

  M'agrada

  • Jo crec que s’han vist desbordats i ara, a la vista de probables crítiques en cas que el final no satisfaci a la gent, han volgut prevenir a la gent. De totes formes, repeteixo que el moment per carregar contra ells (si és que s’ho mereixen) serà un cop ho haguem vist.

   Gràcies pels comentaris, OLIVA!

   M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.