3 comments on “PREMIS DEL CINE EUROPEU 2009 – PEOPLE’S CHOICE AWARD

 1. He vist RAF, Los abrazos rotos, Los hombres que no amaban a las mujeres, Déjame entrar i Slumdog millionaire. I em quedo amb la sueca. Ho tinc claríssim. De les altres no en tinc cap a la llista de pendents. Cal? Ja em diràs. Una abraçada.

  M'agrada

 2. Jo he vist “Déjame entrar” i la veritat és que és uan de les meves pelis preferides. Es bonica i terrorífica alhora. Una peli de vampirs com Déu mana i que mereix la fama que té Twilight.
  Un salut,
  Deprisa

  M'agrada

 3. Jordicine, jo he vist les mateixes que tu, exceptuant Los Abrazos Rotos, i em decanto per R.A.F. Facción del Ejército Rojo.

  Com ja vaig comentar al post en el seu moment, Déjame Entrar no em va acabar de convèncer del tot (vaig tenir diverses discussions al respecte i ja veig que aquí també vaig a la contra, jeje). Los Hombres que no amaban… és molt fluixa i Slumdog Millionaire és una molt bona peli, però la trobo “poc europea”. R.A.F. va ser una sorpresa molt agradable.

  Deprisa, la veritat és que el gènere de vampirs no m’atrau gaire. Déjame Entrar és una peli diferent i té aspectes atractius, però també li vaig trobar diverses pegues. I Twilight directament no m’interessa gens.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.