3 comments on “STARDUST

 1. Bon dia Martí,
  acabo de descobrir-te i si m’ho permets t’enllaçaré en el meu llistat de blocs. Sempre és agradable saber que vaig descobrint nous blocaires conematogràfics que escriuen en català i que segueixen la meva passió pel cinema.

  En quant, a la pel.lícula estic totalment d’acord amb tu, ensucrada ho és una mica i el guió és correcte, salven la pel.lícula , en de Niro i els fantasmes que sovint em van recordar a Charles Laugthon a El fantasma de Canterville (jo crec que li feia un homentage!!) estan molt bé però jo no hauria anat a veure la cinta si no hagués sortit la Michelle, actriu que m’encanta,
  salutacions

  M'agrada

 2. uala es una pelicula que no veuré mai, suposo que l’element que et va fer veure-la es el nom de Matthew Vaughn, xq sino ni de conya.

  per cert, el De Niro cada cop fa pelis més dolentes o del montón.

  enfi una peli que deixaré en un racó segur.

  canviant de tema, he començat a veure la serie “the wire”, porto 3 capítols, i de moment no passa del correcte. miraré almenys la primera temporada per l’alta puntuació que té al filmaffinity. de moment, el prota de la serie no em cau gens bé.

  M'agrada

 3. A mi m’està passant el mateix amb The Wire. Porto 7 capítols i l’he deixat una mica estancada. La veritat és que costa ficar-s’hi, intentaré donar-li una mica més de marge.

  Pel que fa a la peli, esperava una reacció així, Edu, jejeje. Però bé, una altra de les utilitats del blog seria aquesta, la de descartar pelis, o sigui que em dono per satisfet…

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.