4 comments on “HAPPYTHANKYOUMOREPLEASE

 1. Tinc moltes ganes d’anar-la a veure, però malauradament no la fan prop de casa… potser per què la consideraven massa “indie”?
  M’hauré d’escapar-me a algun lloc a veure-la.
  Em feia gràcia anar-la a veure, perquè me l’havien venut molt bé, com una pel·lícula que s’escapa dels convencionalismes i ens porta a una narració més realista.
  Ara només espero que no em defraudi massa..

  M'agrada

 2. Doncs a mi em va defraudar, precisament perquè no la vaig trobar realista, sinó artificial, quan el que pretén precisament és ser realista. Ja m’explicaràs què et sembla, si la vas a veure!

  És normal que l’estrenin a poques sales. És una pel·lícula de la qual s’ha fet nul·la difusió i està destinada a fer poca taquilla i durar poc en cartellera. Ja sabem com funcionen les coses…

  M'agrada

 3. A mi em va semblar molt mala peli. El reclam de veure un llarg fet per l’actor de How I Met Your Mother es va quedar en una gran decepció. Estic molt d’acord amb les autocomplaences que dius que fa el paio, algú li hauria de dir que una peli és conflicte, que s’ha de tenir més mala llet amb els personatges i que ell s’ha quedat a la superfície del més naïf. Surts del cine convençut que allò només és un primer borrador de guió, que hi ha idees bones, però que estan poc treballades. Tan indie… que potser necessitaria les imposicions comercials per arribar als mínims narratius.

  M'agrada

 4. Totalment d’acord! El problema d’una peli que no té conflicte, o que té un suposat conflicte que l’espectador no es creu, és que acaba sent plana i et deixa indiferent. Com tu dius, sembla que des del principi s’apiadi de tots els personatges i tingui por a fotre’ls en merders de veritat. I que consti que no sóc qui per dir a ningú com ha d’escriure un guió, però és evident que és la mancança principal.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.