2 comments on “THE TOWN

  1. Estic d’acord amb tu. A mi la part d’acció em va semblar francament bona, però la història d’amor, amb uns diàlegs patètics, no s’aguanta per cap costat. Per cert, avui he vist ‘Scott Pilgrim contra el mundo’ i m’ha agradat molt. És una barreja de ‘500 días juntos’ i ‘Kick-Ass’. Un petita meravella en els temps que corren. Una abraçada.

    M'agrada

  2. Sí, realment els diàlegs són molt fluixos, i la resolució no em va convèncer gens. Llàstima que la pel·lícula tingui aquestes dues cares tan diferents i que una acabi perjudicant al conjunt d’aquesta forma.

    Respecte “Scott Pilgrim”, que sàpigues que no tenia pensat veure-la, però em vas motivar a fer-ho, jejeje. Com pots veure al post, a mi també em va agradar molt! Gràcies!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.