4 comments on “LOS FALSIFICADORES

 1. Estic d’acord amb el teu comentari, no és de les millors que s’han fet sobre l’holocaust, però és bona. A més està més aprop del cine d’entreteniment que del “reflexiu”. Et recomano per cert rebobine por favor, m’ho vaig passar de conya veient-la!

  M'agrada

 2. És cert que l`aspecte més important de la peli és aquesta constant confrontació dels valors morals i la pròpia supervivència. Amb un poc més d`enfocament europeu l`haqués fet encara més interessant, tot i així mereix la pena veure-la en pantalla gran.

  M'agrada

 3. Marchelo, tenia previst veure-la, però al final no va poder ser. Aquest finde cau seguríssim pq em moro de ganes de veure-la i més després de llegir el teu comentari.

  Eddy, felicitats pel teu català, com tu dius la peli et condueix clarament cap a aquest dilema de mirar per la teva pròpia supervivència o defensar els valors morals teus i del teu poble fins al final, encara que et costi la vida. Això es veu reflectit en la disputa entre el prota i l’altre, però crec que li falta una mica d’intensitat, com ja he dit al comentari.

  M'agrada

 4. la peli em va agradar molt,el paper del protagonista es fantastic i la tensió cap al final sobre el destí del protagonista i els seus companys està molt ben aconseguit.

  potser si que no es de les millors pero des del meu punt de vista es troba en les primeres posicions.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.