10 comments on “LOST – 6a TEMPORADA CAP.14

 1. Vale, reconec que m’he emocionat amb els últims moments Jin-Sun (excepte el moment “Titanic”, que sobrava), tot i que no esperava que morissin junts. Això sí, per què parlen en anglès? En fi… també molt èpica la despedida de Sayid, molt coherent amb el personatge i amb el paper que ha jugat en tot moment a la sèrie.

  En general força bo el capítol, a l’alçada i de l’estil d’altres capítols de la part final d’altres temporades (tipus “Not Penny’s boat”). No obstant, no desapareixen els moviments cutres de ramat d’ovelles “uuuy el avión ya no es seguro, vamos al submarino. Pues vamos”. Si Locke els volia matar tots, perquè no deixa la bomba a l’avió i els fa pujar?

  Respecte la trama paral·lela, més fluixeta en interès i sense gaire avanç en centrar-se només en Jack-Locke. Se suposa que aquesta frase final i mirada significaran alguna cosa? Claire té una panxa desproporcionada, no?

  A esperar el pròxim, però com ja he dit, crec que aquests dos capítols que queden abans del final seran per veure com moren alguns personatges més abans de la batalla i explicació final. Per cert, com m’han comentat fa una estona, en aquest capítol s’han carregat totes les minories ètniques que quedaven de cop… casualitat?

  M'agrada

 2. osti kin pla més maquiavèlic de locke, a veure com s’ho fa ara k la seva “tapadera” ha quedat totalment descoberta, em temo que recurrirà a la kate (k no es candidate, nom taxat). si kate mor serà un cop molt dur (em va pujar adrenalina a saco kuan la van ferir)

  molta pena sun i jin, però segueixo sense entendre xq parlen anglès. això sí, com la mort de charlie res.

  no entenc massa la determinació de sayid de marxar amb el submarí sense locke, kuan akest li havia fet la promesa de k el faria retrobar amb la seva estimada.

  i el tema avió no pero submarí es en primer lloc per una qüestió de pressupost i en segon lloc xq el locke sabia k widmore no atacaria a l’avió (k a la vegada widmore deu saber k locke volia k candidats marxessin i locke kedar-se) i llavors no tindria excusa per no pujar a l’avió (locke precisament volia k el deixessin a terra, si haguessin agafat avió locke no tindria excusa per kedar-se a terra).

  M'agrada

 3. Sólo querría responder a vuestras preguntas. O lo que yo entiendo, vaya.

  Entiendo que Sun y Jin hablan en inglés por el golpe en la cabeza de Sun. De la misma manera que sólo podía hablar en en coreano, ahora sólo podrá hacerlo en inglés (sólo habrá pasado un día o dos desde el golpe, en verdad). De hecho, no puede ser que sea otro el motivo, ya que después de 6 temporadas hablando en coreano, no iban a cambiarlo por la puta cara.

  Sobre lo del avión, Locke sabe que él no puede matar a los candidatos, y Widmore sin duda no quiere matarlos (entiendo que está del lado de “los buenos. Los que van a ganar”, como le dijeron a Miles los del grupo de Ilana). Y si los candidatos subían al avión era porque Locke les había convencido para ello, y no tendría ningún sentido que subieran a bordo sin él (y en caso de hacerlo, no es lo mismo arrancar un puto avión que además necesitaría de alguna reparación previa que un submarino). Por tanto, lo tenía bastante jodido para hacer que ‘algo’ les matara a todos y no a él, y les engañó para que tomaran el submarino.

  Y Sayid se supone que cambia su forma de pensar después de su conversación con Desmond, al que obviamente no ha matado.

  M'agrada

 4. per cert tema capitol 2:30h em fa por, sobretot xq ho han decidit productors i hauran hagut de fer canvis d’última hora i això sempre espanta. per altra banda, hi ha molta durada per acabar moltes coses.

  jo crec k lo de que parlin anglès la sun i jin és per la puta cara.

  per cert martí, deixa de posar imatges k deixin entreveure totalment de k anirà el capítol, jeje. es broma, ben trobat.

  M'agrada

 5. Marcos, si no me equivoco, con el golpe Sun se olvidaba de hablar en inglés (lo escribía), pero seguía hablando coreano. Cuando se reencontró con Jin, recuperó el inglés de golpe y se supone que ahora ya no sabe coreano? No lo pillo. Además, al final, antes de ahogarse, intercambian unas frases en coreano… Vamos, yo creo que lo hacen por la cara.

  Ok con lo del submarino y ok con lo de Sayid. Supongo que tarde o temprano veremos su conversación con Desmond.

  Edu, ves-te fent la idea que Kate la palmarà…

  M'agrada

 6. Moment bastant trist amb la mort dels Kwon tenint (tot i que ni punt de comparació amb la “epic death” del Charlie).

  Del Sayid esperaba que ens ensenyessin una mica més de la seva conversa amb el Desmond per entendre aquest canvi radical de comportament (paso de ser malo malísimo a ser un tío de puta madre dispuesto a estallar por mis amigos)

  En lo referent a la Kate… Ara mateix no aporta RES a la serie. Si mor serà un dramón, cert (moriria l’única tia bona) però ara mateix considero que dels personatges principals és l’única que no té ni “chicha” ni “limoná”.

  Lo del submarí… Crec que li doneu masses voltes. Si ha preferit matar-los a tots a dins del submarí és perque el nostre estimat Mr. Widmore té una persona que porti el submarí, però no un pilot com el Lapidus (haurà mort??). Així doncs, si fa esclatar l’única via escapatòria del Widmore juntament amb els “Losties” mata 2 perdals d’un tret i aprofita per tenir acorralat al “Calvo con cara de mala leche” i així matar-lo a plaer (recordem que gràcies als pilons el Widmore no ha sigut assassinat encara).

  I ja per acabar…. Lo del capítol de 2 hores i mitja…. Pot estar molt bé (si és de l’estil del últims capítols) o pot ser una gran cagada si és com els que es centraven en el “Templo”. En fi, en 2 setmanes i mtija sortirem de dubtes….

  Sin más, me despido con un: Huley “hey duuuuuuude” rules!!!

  M'agrada

 7. Per cert, sembla ser que el Jack de la realitat alternativa és més espavilat que l’altre (comença a sospitar coses amb el vol Oceanic 815, cosa que aquest hauria trigat potser…. 3 temporades…..).

  I per últim: on són el Richard “que passa mi amol”, Miles i el Ben???

  M'agrada

 8. han dir a RAC1 k faran últim capítol a les 5am en VO NO SUBTITULADA, i k a les 8am faran VO amb subtítols. jo voto per la segona opció, és massa important el capítol com per fer invents.

  M'agrada

 9. Jejeje, em quedo amb el moment en què s’oblida que el Sayid també havia mort. La veritat és que és una llàstima q el personatge hagi anat a menys, perquè durant les primeres temporades va ser un dels millors.

  Respecte les 2 hores i mitja de capítol, incògnita total… pot ser que ens passin volant o que sigui com el final de El Retorno del Rey, que no acaba mai…

  Edu, jo també he llegit això dels no subtítols. Caldrà esperar a que surti la programació definitiva, però en cas que es confirmi, jo em sembla que també prefereixo esperar i veure’l subtitulat.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.