4 comments on “LOST – 5a TEMPORADA CAP.10

 1. A mi ja em va molar lo que li diu el Sayid abans que l’alliberi…
  Ben: Si te suelto me llevarás con los otros?
  Sayid: Es por eso que estoy aquí.

  Per això de que tot ha d’anar tal com ha d’anar, que no es pot canviar el que ha passat… o sigui que el Ben d’una forma o altra ha d’acabar amb “los otros”. Ara bé, el que passa després ja descoloca totalment.

  De totes formes, jo estic pràcticament convençut que Ben no mor, pq no pot morir. L’haurà malferit i ja està, pq si no Ben no podria existir de gran i està clar que existeix. A més, fixa’t que això de que quan és gran utilitzi al Sayid com a matón i sàpiga que en el fons és un assassí, li diu pq de petit li va disparar.

  I paro pq tinc la sensació de tornar a entrar en el bucle de sempre i em torno boig, jejeje.

  M'agrada

 2. Jo també crec que el Ben no mor. És més, jo crec que el Sayid “sempre” ha disparat al Ben petit, i que els protas “sempre” han format part de la Dharma. Vamos, que “Whatever happened, happened” (per cert, el títol del pròxim episodi) i no es pot canviar el passat. Clar que tota aquesta gran teoria del bucle pot quedar en res al primer minut del pròxim episodi, jeje.

  A mi el capítol m’ha agradat! La “confessió” del Sayid drogat i les cares que posen els de Dharma són genials. I almenys sembla que un dia o altre ens explicaran les raons de cada un per tornar a la illa, perquè jo en l’anterior també vaig tenir la desagradable sensació de que els personatges ja no tenien res que fer, cap objectiu.

  Per cert, el Radzinski aquest em mola molt. És un pringat com tots els Dharma, però no sé, té com carismilla. Si no estic mal informat, és el que deien que acabava suicidant-se en el hatch, el Cisne, escotilla o com es digui, no?

  M'agrada

 3. Sí, a mi també em sona molt el cognom d’haver-lo sentit abans, però sí que ja no encerto a dir més detalls…

  Quan dius això de “sempre” et refereixes a que aquesta història ja s’ha repetit varies vegades? però llavors tothom se’n recordaria, no? Jo el que entenc és que l’illa fa el necessari pq tot segueixi el curs que ha de seguir, per això aquest tema de “what happened, happened”, però en canvi els personatges prenen decisions inesperades, com la del Sayid, realment està tot tant sota control?

  En fi, sincerament, no tinc ni punyetera idea del que pot passar, però si el pròxim capítol es titula com dius… jo ja no puc esperar més a veure’l!!!!! jejeje

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.