4 comments on “WATCHMEN: A obrir bé els ulls

 1. El comic es acollonant! Es una lliçó de posada en escena. L’únic problema és q hi ha la trama de l’home blau q es una anada d’olla i jo hagués centrat tota la peli en els watchmen q estàn a la ciutat i la investigació del mort. Nose com quedarà, però realment es veu molt fidel.

  M'agrada

 2. Doncs a veure què tal… si a banda de ser espectacular visualment i una lliçó de posada en escena, encerten amb l’argument, l’estructura i el ritme, podrien ser palabras mayores no? tan de bo…

  M'agrada

 3. Perdona amic meu, però l’errada de la cançó ha fet molt de mal a un dels més grans fans del grup Muse com em considero. La cançó que es pot sentir a partir del 1:20 es TAKE A BOW, primera pista del seu l’últim disc “Blackholes and revelations”.

  Per ser tu, et perdono però que no torni a passar. La teva salut en depen.

  P.D.: jejejejejeje

  M'agrada

 4. Les meves més sinceres disculpes… francament, vaig sentir la cançó i ho vaig buscar a google, i a tot arreu sortia la de Smashing Pumpkins, per això vaig deduïr que era aquesta. Error greu de no contrastar les fonts.

  Prometo que no es repetirà, o sigui que guarda’t el sobre amb antrax que tenies preparat.

  (En realitat ho vaig posar expressament, a veure si algú s’adonava del fallo… ejem…)

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.