4 comments on “LES 10 MILLORS PEL·LÍCULES DE 2012

  1. Jo em quedo amb Looper, brother! Intocable s’hi apropa i L’elecció de Shame em sembla excepcional i molt justificada. Amb Rec 3 també vam passar una bona tarda, espero que no es repeteixi cap al Setembre… jajajaja!

    M'agrada

  2. ja mhe vist les que em faltaven de la llista, martí, menys argo, i he de dir que és una molt bona selecció! Potser no em van acabar de convèncer shame i tyranosaurus, que estan bé però jo no les inclouria en el top 10. Agrairte tb ferme descobrir pelis com cabin in the woods i alguna altra, aquest any. long life to m.a.c. i feliç 013!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.