17 comments on “CINEMA A LA FRESCA 2011

  1. Gràcies per la info! Mai hi he pogut anar, però sempre m’ha fet gràcia poder-hi ser!
    Espero tenir més sort aquest any, i gaudir d’una nit de cine a la fresca!
    Compartiré el teu post!! 😉

    M'agrada

  2. Gràcies per compartir-lo!

    Doncs t’animo a anar-hi perquè és una experiència diferent per veure cinema i tota la mena de ritual que ho rodeja (pujada al castell, picnic, etc) està molt bé. A més a més, ja veus que la selecció de pel·lícules és molt bona!

    M'agrada

  3. m’encanta el cinema a la fresca a montjuic, però és trist que als cartells les frases que ens posen siguin en castellà. Que les posin en versió original si creuen que el català no “queda bé” o no queda prou “modern-multicutli” per barcelona.

    Es trist veure que el nostre idioma quasi no existeix als cinemes ni en subtítols.

    M'agrada

  4. Doncs la veritat és que tens tota la raó del món. I més quan el patrocinador que ocupa bona part del cartell presumeix de fer anuncis tan “patriòtics” de la terra…

    Suposo que l’explicació serà que aquestes frases acostumen a estar en castellà a l’imaginari col·lectiu, per allò que tothom ha vist aquestes pel·lícules doblades, però dubto que la gent deixés d’anar-hi pel fet de posar-les en català.

    En fi, jo m’hi passaré segur! A més, aquest blog tindrà el seu “minutet de glòria” en l’edició d’aquest any. Fins aquí puc escriure 😉

    M'agrada

  5. Gisela, totes les pel·lícules comencen a les 22h, però a partir de les 21h hi ha una actuació musical. És veritat, no ho he posat al post, ara ho afegeixo!

    Mònica, el dilluns 18, a la sessió de Frozen River, apareixerà la meva crítica sobre aquesta peli a la fitxa que reparteixen a l’entrada 🙂

    M'agrada

  6. Ohh!! Molt bé! Enhorabona Martí!!! ;D
    No ho podré veure perquè els dilluns són complicats… però si tot va bé, potser demà me’n vaig a veure “Con faldas y a lo loco” 🙂

    M'agrada

  7. Martí; divendres passat (per fi!) vaig poder assistir a Montjuïc amb “Ningú és perfecte”.
    L’experiència em va encantar, tot i que vaig aprendre que, quan hi torni a anar, aniré més ben preparada (jaqueteta i coixins, cadira, etc)!!

    Gràcies pel teu post, perquè en part, tens la culpa que hi anés! De ben segur, que m’hagués assabentat tard!

    Sort pel dilluns 18! 😉

    M'agrada

  8. Hola Mònica! Sí, això acostuma a passar el primer cop que hi vas, jejeje. Aquí n’hi ha alguns que ja som bastant experts… M’alegro que t’agradés i que hi anessis gràcies al post, per això estem!

    Si tot va bé, hi seré el dia 18 per poder gaudir del petit moment de glòria 😉

    M'agrada

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.