9 comments on “LES 10 MILLORS PEL·LÍCULES DE 2010

 1. Totalment d’acord! En realitat he estat a punt de posar-la com a número 1, però al final m’he decantat per Toy Story 3. Són tan diferents que és difícil dir que una és millor que l’altra…

  M'agrada

  • Molt bé inocente, molt bé… Envia el teu CV a Intereconomía que allí necessiten a gent com tu, amb talent per desconsiderar, provocar i cagar-la sense arguments ni idees per justificar-ho. El que pot fer l’enveja, la ignorància i alguna cosa més, que no escriuré pel poc respecte que et mereixes, és això.
   Apa, bon any!

   M'agrada

 2. Jo potser seré un il·luminat, però quan no estic d’acord amb el que publica algú i li vull dir, intento fer-ho amb bastant més respecte que tu. Segueix així i el teu CV sí que no arribarà enlloc…

  En tot cas, et convido a que em diguis quina llista hauries fet tu (tinc especial curiositat), i llavors, si vols, ho discutim com cal.

  M'agrada

 3. Estic força d’acord. N’he vist 9 de les 10 que proposes i em semblen fantàstiques. Jo també hi posaria ‘Canino’. Em falta veure ‘Bansky’. Quan surti en DVD. ‘El discurso del rey’ -veig que en parles en el post anterior, tampoc l’he pogut anar a veure encara. Aquestes festes ‘maten’. Una abraçada i fins aviat.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.