5 comments on “THE SOCIAL NETWORK – Facebook tindrà la seva pel·lícula

 1. Me tranquiliza que sea David Fincher el director…pero no sé si el éxito de la peli sea igual al de esta red social. En todo caso, es verdad que seguidores tendrá!

  M'agrada

 2. OLIVA, s’haurà d’esperar a veure cap a on enfoquen l’argument, però jo crec que Facebook en si no apareixerà gaire i serà més aviat tot el que l’envolta. L’únic que està clar és que Justin Timberlake és un actor pèssim.

  Eddy, si David Fincher ha aceptado dirigirla es que el guión le habrá gustado, así que una tontería no será…

  M'agrada

 3. No ho sé. A mi això de facebook no m’interesa gens ni mica. La meva única vinculació a la xarxa és el blog. Com vaig escriure un dia, no necessito trobar ningú que no he vist els últms vint anys. Em va costar molt treure-me’ls de sobre. Ja ja ja. Una abraçada.

  M'agrada

 4. Jordicine, la veritat és que resulta difícil escapar-se d’això del Facebook, però si tu ho has pogut fer, enhorabona. Segur que es pot viure igual de tranquil sense tenir-ne. No deixa de ser una moda, com la gran majoria de coses que trobem a internet, i que segurament desapareixerà quan surti una altra cosa que ho superi. No obstant, té la seva utilitat si li saps trobar…

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.