5 comments on “NOTTINGHAM: Primera imatge del nou Robin Hood

  1. jo el k espero es k l’humor es deixi de banda (serie de robin hood k tan d’exit té a UK, i k a mi em va aburrir -ni una gota de sang, en plan equipo A), i k prengui aires de gladiator, seria un exitàs, i superi molt, molt i molt el robin hood del kevin costner (tinc grans records de petit)
    ah i serà caxondo sentir el russel amb accent britànic

    M'agrada

  2. Dubto mooooolt que l’humor sigui la característica principal d’aquesta peli. Vaig llegir unes declaracions del productor dient que precisament volien recuperar al Russell Crowe de Gladiator, i que la peli seria molt “medieval y agreste”. Jo crec que pot estar bé, tot i que de Ridley Scott pots esperar qualsevol cosa… bé, encara queda molt.

    bargalloneta, pensa que també surt la Cate Blanchett… al final l’hauras de veure, jejeje.

    M'agrada

  3. no sé si acabo de veure al Crowe de Robin Hood… No m’acaba de fer el pes aquest actor (per més que s’aprimi), però suposo que ens haurem de fiar de la trajectòria del Ridkey Scott i esperar que arribi la peli a veure que tal…

    M'agrada

    • Abans que res, la meva més cordial benvinguda al blog! Espero que aquest sigui el primer comentari de molts…

      Això dels actors està clar que va a gustos, i la veritat és que a mi m’agrada bastant el Russell Crowe. Es fa raro veure’l vestit així, però jo crec que ho pot treure bé. Si més no, la peli serà d’aquelles que s’hauran de veure, segur.

      M'agrada

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.