10 comments on ““Batmania” col·lectiva

 1. Només espero que estigui a l’alçada del Begins i no del Spìder-man 3, que per mi va ser una gran decepció després de dues més que bones primeres parts. De tota manera és una mica patètica la parafernàlia encesa arrel de la mort del Ledger… ja fa temps que això que dius circula i em sembla increïble però desgraciadament no em sorpren: estan com una cabra.

  M'agrada

 2. Xfar, si és com Spiderman 3 apaga y vámonos… quin truñu de peli, aquesta última!! la nova entrega de batman ha de ser bona sí o sí, no hi ha lloc per la decepció, segur que serà la millor peli de superherois mai feta!! en quant a la parafernàlia al voltant del Ledger… és comprensible, una bona forma de promocionar la peli i fer més calers!! a+, almenys per a mi, té el seu rollo místic el que un actor hagi pogut firmar la seva millor actuació, i que el film s’estreni quan ja és mort.

  Salutacions!!!!!

  M'agrada

 3. Estic d’acord amb vosaltres companys!!!!
  Jo també estic a l’espectativa de la pel.lícula… tinc moltíssimes ganes de veure-la… de totes maneres hem de ser cautelosos perquè els americans són una mica exagerats ,malgrat que en aquest cas , i amb la direcció de Nolan….. excel.lent director crec que m’apunto a la bogeria!!!!!

  Jo no hi era…. ni tan sols havia nascut…. però creieu que la bogeria que hi ha al voltant de Ledger no és una mica semblant a la que en el seu moment es va produir amb James Dean?… recordeu que va morir poc abans de l’estrena de la seva última pel.lícula, Gigante.
  Aqui llenço la pregunta
  Salutacions!

  M'agrada

 4. La gent és així d’escabrosa, ja se sap… i aquí no ho veiem però estic segur que els mitjans de comunicació nord-americans també s’hauran encarregat de fer-ho créixer tot plegat. Lamentablement, molta gent haurà anat a veure-la amb aquesta raó com a principal.

  Esperem que al final prevalgui la qualitat de la peli (que tan de bo en tingui tanta com es diu) i s’oblidin d’aquest aspecte que, per si algú no se’n dóna compte, no deixa de ser la trista pèrdua d’un gran actor.

  M'agrada

 5. costa anar a veure una peli amb tanta publicitat feta prèviament. casi que t’ha d’agradar perquè toca i perquè totes les crítiques la deixen pels aires.

  molaria poder veure una peli així amb la mínima informació

  M'agrada

 6. Tens raó, potser anirem massa condicionats per tota aquesta vorágine que s’ha creat… Intentaré deixar-ho de banda i valorar-la fredament. Repeteixo, això no passaria si s’estrenés el mateix dia a tot arreu, però ja se sap que aquí funcionen així les coses.

  M'agrada

 7. La veritat esq tot i que jo no soc massa d’estar a l’espectativa de les pelis normalment i amb aquesta ja tinc nervis…

  Per cert Martí quan et refereixes a recaudar et rereixes a recaptar no???….. 🙂

  Saludos cooordiales!

  M'agrada

 8. Sí, estimat Pere, em sembla que s’entén força bé. Per un comentari que fas al blog i has de tocar-me els collonets… seràs cabrón, jajaja. Ja no t’ho reclamaré més…

  Per cert, quina conjugació del verb “referir” has fet servir el segon cop?

  M'agrada

 9. Lo de Imdb, efectivamente, es una anécdota… o debería serlo, porque acabo de mirarlo y sigue en el 1, con más de 135000 votos ya. Pero es una lisa en la que la número 2 es “Cadena perpetua”, que es buena, pero no tanto. Para lo que nos sirve esto es para constatar que, desde luego, no es un bluff. Saludos, y gracias por el enlace.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.