10 comments on “LOST – 4a TEMP. CAPÍTOL 11

  1. Y pensar que yo recien estoy comenzando la primera temporada de esta serie! Realmente imperdonable lo mio! jaja.

    Entre las seis temporadas de “24”, todas las de “Prison Break” y las dos de “Heroes”, nunca pude hacerme el tiempo para seguir esta serie.

    Te agradezco enormemente tu paso por mi blog. Ya te encuentras entre mis contactos. Saludos, Jorge de Cinenovedades.

    M'agrada

  2. Jorge, mejor tarde que nunca… pero ya verás como lo que te vas a encontrar con Perdidos no lo habrás encontrado nunca antes en ninguna otra serie.

    Por cierto, te recomiendo no leer los comentarios de los post de los capítulos, porque suelen estar llenos de spoilers que no te gustaría demasiado descubrir, jeje.

    M'agrada

  3. Et recordo que pare Jack és pare Claire també… jo torno a pensar en la teoria que els pares tindran gran influència en tot plegat. El de Jack i Claire, el de Locke (q tot i q està mort també estava a l’illa) i ojo al pare de Sun q segur q tornarà a aparèixer aviat.

    I lligant amb això, lo del flashback tb té tela. Primer pq el Richard està igual q quan va aparèixer a la tercera temporada (serà pel tema desajust temporal de l’illa?) i després pq et deixa entendre q Locke estava predestinat a acabar a l’illa ja des de petit… I probablement no només ell. Ufff pot ser bestial el final de temporada.

    Dos apunts finals. Primer, descollonant la imatge de Hugo i Ben super serios compartint la xocolatina. Segon, lo del somni del deja vu del llenyataire i tot plegat per saber on està la cabanya, mmmmm patina una mica no?

    M'agrada

  4. A mi m’està patinant tot molt… vull dir, m’encanta veure Lost, però joder, s’estan passant un huevo!! jo només li veig una solució: el Jack es desperta del seu llit i diu “ha sido todo un sueño?” jeje

    tens raó martí que la imatge d’aquell parell menjant xocolatines mola molt, el Ben per mi és, juntament amb el Sawyer, el millor personatge!

    M'agrada

  5. per cert, s’esta deixant a saco de banda a sawyer ultimament.

    lo del richard es molt heavy, que kuan el ben era petit (i hem vist que locke tb) ell estava igual. jo crec que al igual que el ben i el locke, va ser “l’elegit” en el seu moment.

    per cert moment curiós visita a locke quan es petit, la tria d’objectes es com la que es fa per escollir el dalai lama (ho he vist en pelis).

    per cert, hauran d’explicar molt be el canvi tan bestia de la claire, rollo que li suda el seu fill a saco.

    potser es una flipada, pero ja veig el “fum negre” colaborant amb locke per canviar de lloc la illa, heavy metal.

    M'agrada

  6. per cert, se m’oblidava fer apunt al comentari del marcel: lost desde un bon ppi era una flipada tot plegat de la ostia, i ens explicaven les coses molt a poc a poc i creant noves preguntes.

    en lo que portem de 4ª temporada, hem anat descobrint moltes coses i sincerament només podia tenir resposta amb coses sorprenents, perquè ja em diràs sino com s’explica lost!!

    jo no trobo que estiguin patinant, trobo que per fi anem avançant i molt en la serie i em poso “caxondo” cada divendres que veig el capitol!!! goaaaaa

    per cert tb em posa caxondo les fotos que poses marti en el teu bloc a la part superior, cada cop es a millor!

    M'agrada

  7. totalment d’acord amb lo de les fotos, són genials!! per cert martí, t’he fet administrador del grup de facebook que he creat i també a l’Iván, via lliure total per posar-hi el que et dongui la gana, ok? invita a tot quisqui jeje jo ue fet 😉

    M'agrada

  8. Gràcies Marcel! Que no s’aturi l’extensió del frikisme cinèfil… jejeje.

    M’alegro que us molin les imatges de capçalera! És l’apartat del blog on puc posar una mica més de creativitat pròpia i intento currar-m’ho una mica. Cada dos setmanes o així l’aniré canviant.

    M'agrada

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.